Reviews

Je leert het meest van elkaar! Dus … wil je weten hoe andere ondernemende vrouwen de samenwerking met ons hebben ervaren? Lees dan hun recensies hieronder!

💬 Socialmedia juf vertelt je over onze samenwerking. 

Welke twijfels had je van tevoren? 
In het verleden heb ik aardig wat vervelende ervaringen gehad met professionele fotografen, waarbij de foto werkelijk zo slecht was. Als socialmedia juf weet ik hoe lang dat beeld je kunt achtervolgen zeker als het in de marketing wordt gebruikt. Ik weet dat ik aardig kritisch kan zijn over mijn eigen beeld zoals vele vrouwen met mij. Voor mij was het heel belangrijk dat ook de fotograaf duidelijk mijn kijk op de foto’s wist te vertalen. 

Hoe was je ervaring met onze dienstverlening uiteindelijk? 
Margot en Esther versterken elkaar enorm. Esther weet als geen ander hoe je beste features te high lighten. Haar visagie en styling van het haar maakte al dat je wist, oke.. dit wordt serieus aangepakt. Ik hoef mij geen zorgen te maken over lipstick op mn tanden of dat mijn haar niet goed zit. Margot is een kei in het schieten van de juiste plaat. Ze is rustig en neemt echt de tijd. Beide dames ondersteunen het proces in het uitdragen van nieuwe invalshoeken. Het zijn twee creatieve geesten bij elkaar. 

Wat heeft onze samenwerking je opgeleverd? 
Ik heb aan onze ontmoeting een zeer betrouwbare partner gevonden die mij bedrijf versterkt in het vertalen van het verhaal in beeld. Naast het zakelijke aspect ben ik superblij om in contact te zijn gekomen met deze zeeuwse vrouwen. Wat hebben we in onze regio toch mooie ondernemers! De reacties op mijn foto’s zijn overweldigend. Ook toen ik in coronatijd enorm veranderde in uiterlijk, hebben beide dames mij zo mooi in een nieuw jasje gestoken. Ik ben trots op alle foto’s maar zo blij dat ze open waren om nieuwe foto’s te schieten. 

Zou je ons aanbevelen? En aan wie?
Ja zeker! ik gun iedere vrouw een moment om te stralen. In het bijzonder vrouwelijke ondernemers die echt het verhaal willen gaan vertellen in beelden. Of dat nu via socials gaat of via flyers, advertenties. De investering is het zeker waard. 

Wat vind je verder nog leuk om te vertellen aan andere ondernemende dames?
Margot en Esther zijn beiden een hele toenaderbare partij. Zullen altijd snel reageren. Heb je zelf ideeen dan omarmen ze deze als geen ander. Ze weten beelden om te zetten naar jouw verhaal en dat is zo knap. De shoot dag is intensief maar dankzij de dames wordt er rust gecreerd en vooral veel gelachen. Het geheel maakt dat je soms op de plaat gezet wordt zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Dat zijn vaak de mooiste foto’s! Ik zal deze dames in de toekomst zeker echt jaarlijks terug gaan zien.. ze blijven voor mij onmisbaar.

De shoot dag is intensief maar dankzij de dames wordt er rust gecreerd en vooral veel gelachen.

– Linda, Socialmedia juf

Welke twijfels had je vooraf?
Ik had absoluut geen twijfels. Ik had al vaker werk van ME personal Branding voorbij zien komen en ze stonden absoluut op mijn wensenlijstje. Ik geloof zelfs dat ik al driekwart jaar op voorhand had aangegeven samen te willen werken. 
Omdat ik op zoek was naar een totaalplaatje en foto’s wilde voor mijn website en social media was ME personal Branding een volkomen logische keuze voor mij.  

Hoe was je ervaring met onze dienstverlening?
Ik kan het iedereen aanbevelen. Het contact is laagdrempelig en op alle fronten wordt er met je meegedacht. Wat wil je? Hoe moet het eruit zien? Heb je voorkeur? Welke locatie(s)? 
Er is een uitgebreide voorbereiding voorafgaand aan de samenwerking. Hierdoor is het heel helder wat je samen wil bereiken en hoe. Daarnaast leer je elkaar alvast beter kennen waardoor je op de dag zelf ook comfortabel bent met deze dames. 
De dag zelf was goed geregeld. De locaties waren op voorhand besproken en tijdens de shoot was constant het moodboard in de buurt om te zien of we alle wensen hadden vastgelegd. Tussendoor was er ruimte voor ontspanning en het delen van de resultaten.
Ook na de shoot is er contact onderhouden over het verloop van de bewerkingen en voorkeur voor foto’s. 

 Wat heeft onze samenwerking je opgeleverd?
Een heerlijke dag voor mezelf, compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. Uiteindelijk een zeer uitgebreide beeldbank die ik zowel op social media als op mijn website kan inzetten. 

Zou je ons aanbevelen?
Zeker weten! Iedereen die op zoek ik naar het totale plaatje (voorbereiding, overleg, haar, make-up, locaties en goede foto’s) kan ik Me personal Branding zeker aanraden! 

Wat zou je verder nog kwijt willen?
Dames dank jullie wel voor de fijne dag de ervaring maar ook zeker de ontzettend mooie foto’s!
Wat ik trouwens nog een allerlaatste leuke verrassing vond was de manier waarop jullie de foto’s hebben opgeleverd. Super origineel en verrassend. 

REVIEW VAN ANKIE GIJSEL, VAN GRAPHIC AVENUE

Welke twijfels had je van te voren?
Ik was een beetje onzeker. Zo’n echte shoot, is dat wel iets voor mij? En dan met make-up enzo erbij vond ik best wel een dingetje. Vooral omdat ik dat eigenlijk nooit gebruik. 

Hoe was je ervaring met onze dienstverlening uiteindelijk?
Helemaal super. Het is me 100% meegevallen. Ik vond het ook echt klikken. Hele fijne samenwerking, ik kan het iedereen aanraden. Alsof ik met 2 vriendinnen op pad was.

Wat heeft onze samenwerking je opgeleverd?
Een hele grote berg prachtige foto’s, meer dan verwacht en vooraf afgesproken. Hiermee ga ik mezelf echt veel professioneler en veel meer “on brand” neerzetten. Al veel complimenten gehad op mijn website met nieuwe foto’s.

Zou je ons aanbevelen en aan wie?
Zeker! Haha, aan iedereen die ik tegenkom die op zoek is naar goede foto’s. En iedereen die vraagt wie de foto’s gemaakt heeft, stuur ik een linkje naar jullie website.
Wat vind je verder nog leuk om te vertellen aan andere ondernemende dames?
Niet twijfelen, gewoon doen. Dat geldt niet enkel voor een fotoshoot maar voor alles. Dan kom je echt vooruit met je bedrijf.