Reviews

Je leert het meest van elkaar! Dus … wil je weten hoe andere ondernemende vrouwen de samenwerking met ons hebben ervaren? Lees dan hun recensies hieronder!

๐Ÿ’ฌ Socialmedia jufย vertelt je over onze samenwerking.ย 

๐Ÿ’š Welke twijfels had je van tevoren? 
In het verleden heb ik aardig wat vervelende ervaringen gehad met professionele fotografen, waarbij de foto werkelijk zo slecht was. Als socialmedia juf weet ik hoe lang dat beeld je kunt achtervolgen zeker als het in de marketing wordt gebruikt. Ik weet dat ik aardig kritisch kan zijn over mijn eigen beeld zoals vele vrouwen met mij. Voor mij was het heel belangrijk dat ook de fotograaf duidelijk mijn kijk op de foto’s wist te vertalen. 

๐Ÿ’š Hoe was je ervaring met onze dienstverlening uiteindelijk?ย 
Margot en Esther versterken elkaar enorm. Esther weet als geen ander hoe je beste features te high lighten. Haar visagie en styling van het haar maakte al dat je wist, oke.. dit wordt serieus aangepakt. Ik hoef mij geen zorgen te maken over lipstick op mn tanden of dat mijn haar niet goed zit. Margot is een kei in het schieten van de juiste plaat. Ze is rustig en neemt echt de tijd. Beide dames ondersteunen het proces in het uitdragen van nieuwe invalshoeken. Het zijn twee creatieve geesten bij elkaar.ย 

๐Ÿ’š Wat heeft onze samenwerking je opgeleverd? 
Ik heb aan onze ontmoeting een zeer betrouwbare partner gevonden die mij bedrijf versterkt in het vertalen van het verhaal in beeld. Naast het zakelijke aspect ben ik superblij om in contact te zijn gekomen met deze zeeuwse vrouwen. Wat hebben we in onze regio toch mooie ondernemers! De reacties op mijn foto’s zijn overweldigend. Ook toen ik in coronatijd enorm veranderde in uiterlijk, hebben beide dames mij zo mooi in een nieuw jasje gestoken. Ik ben trots op alle foto’s maar zo blij dat ze open waren om nieuwe foto’s te schieten. 

๐Ÿ’š Zou je ons aanbevelen? En aan wie?
Ja zeker! ik gun iedere vrouw een moment om te stralen. In het bijzonder vrouwelijke ondernemers die echt het verhaal willen gaan vertellen in beelden. Of dat nu via socials gaat of via flyers, advertenties. De investering is het zeker waard. 

๐Ÿ’š Wat vind je verder nog leuk om te vertellen aan andere ondernemende dames?
Margot en Esther zijn beiden een hele toenaderbare partij. Zullen altijd snel reageren. Heb je zelf ideeen dan omarmen ze deze als geen ander. Ze weten beelden om te zetten naar jouw verhaal en dat is zo knap. De shoot dag is intensief maar dankzij de dames wordt er rust gecreerd en vooral veel gelachen. Het geheel maakt dat je soms op de plaat gezet wordt zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Dat zijn vaak de mooiste foto’s! Ik zal deze dames in de toekomst zeker echt jaarlijks terug gaan zien.. ze blijven voor mij onmisbaar.

De shoot dag is intensief maar dankzij de dames wordt er rust gecreerd en vooral veel gelachen.

– Linda, Socialmedia juf