Vrouwen voor vrouwen!

Zichtbaar worden. Een fotoshoot. Dat zijn nogal dingetjes. Je staat letterlijk ‘in the picture’, en dat kan nogal confronterend zijn. Maar het is ook nodig voor je bedrijf. Dus de grote vraag: Hoe maak je dat nou leuk?

Wij herkennen dat gevoel helemaal. En dat maakt dat we onze aanpak erop hebben aangepast. We leren elkaar eerst kennen en pas als het klikt, gaan we inzoomen op de shoot.

Esther die je haar én make-up verzorgt, zowel voor als tijdens de shoot en op locatie(s). Waar vind je dat nou? De styling doen we samen. Dan hoef jij je daar niet alleen mee bezig te houden.

De foto’s maakt Margot op een fijne plek voor jou. Dat maakt het lekker interactief en ontspannen. Dus niks (te) geposeerds, want dat wil je niet online laten zien. Je wil je echte ik laten zien.

Hoe fijn is het dat we dat met zijn 3-tjes samen bereiken op 1 ontspannen shootdag? Alleen maar aandacht en zorg voor jou! Want dat mag ook weleens! 😉

Ben je nieuwsgierig? Kom dan eens gezellig een kop thee/koffie/whatever met ons drinken! Zonder verplichtingen! Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal!